KAYSERİ / DEVELİ - Karacaviran İlkokulu

Karacaviran İlkokulu

Karacaviran Mahallesi DEVELİ / KAYSERİ
Vizyon
Ögrencimizi bir üst ögrenime ve özellikle hayata; ruh beden sagligi yerinde, kendisine güvenen, bilgili konuskan ve baskalarinin haklarini en az kendi hakki kadar gözeten, çaliskan, sinavlarda basarili olan, sosyal ve kültürel olarak sürekli öne çikan, olumlu davranislariyla dikkat çeken ögrenciler yetistirmek ve veli-okul, veli-ögrenci is birliginin en üst düzeyde olsun, okuldaki bütün personelin üstlenmis oldugu rolü ve sorumlulugunu bilsin ve üstlenmis oldugu rolü baskalarina örnek olacak sekilde oynasin istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına bağlı ve Türk Millî Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Verimliliği yüksek, Karar alma süreci hızlı, Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, Sürekli gelişmeyi hedefleyen, Daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan, Ürüne ve sürece odaklı, Sevilen bir kurum çalışanların memnun olduğu, Hizmeti alanın memnun olduğu, Güvenilir ve tutarlı, Lider ve yol gösteren, Halkla bütünleşmiş, Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, Sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, Lider anlayışlı, Cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, Öğrenciye odaklı, BİR KURUM OLARAK TOPLUMA HİZMET VERMEKTİR Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına bağlı ve Türk Millî Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda hedeflenen özel, genel ve uzak hedefleri başarmak ve mutluluğunu toplumca paylaşmaktır.
Başarılar
okulumuz 2010 yılı aralık ayında ilçe merkezinde ilk kez yapılmış olan çocuk oyunları festivaline katılan tek köy okulu olarak başarıli bir şekilde yarışmayı tamamlamıştır.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Soba
Lojman
2 - lojman 1 anasınıf olarak dizayn edilip 2021/2022 eğitim öğretim yılında açılmıştır. (01.11.2021)
Özel araba ile yapılmaktadır.
Köy
İl merkezine 57 ilçe Merkezine 17 Km.dir